Palveleva paikallinen rengastalo

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla kaikissa renkaisiin ja vanteisiin liittyvissä asioissa. Olemme autorengasliiton asiantuntijaliike. Palveluihimme kuuluu mm.

  • Henkilö-, Paketti sekä mopoautojen renkaat
  • Renkaiden asennukset, tasapainoitukset sekä korjaukset
  • Vanteet
  • Rengashotelli

Kattava ja laadukas valikoimamme takaa, että jokaiseen tarkoitukseen ja hintaluokkaan löytyy asiakkaalle sopiva ratkaisu. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa edullisen hintatason asiakkaalle. Pyrimme aina löytämään asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivat renkaat. Kauttamme on saatavilla aina kaikki tunnetuimmat Premium-rengasmerkit sekä useita edullisia merkkejä. Kysy taatusti kilpailukykyinen tarjous omaan autoosi nyt!

Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilöä renkaat. Säästät aikaa, vaivaa sekä varastotilaa. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme loput. Rengashotelli sisältää pesun, kuntotarkastuksen, tasapainoituksen sekä vakuutuksen.

Kun autosi kaipaa uutta ilmettä

Meiltä löydät autoosi myös uudet vanteet. Laaja valikoima suurimpien tukkureiden vanteita tuo reilusti valinnanvaraa. Etsitään sinun tarpeisiin ja  autoosi sopiva vannepaketti järkevään hintaan.

Kauttamme mm. seuraavien vannetoimittajien erikoivanteet:

Specialfälgar

Vanteesi

Rautamo

Vanne