SEPPÄLÄN AUTOKULMA

Renkaat ja vanteet

Renkaat ja vanteet palvelevalta paikalliselta rengastalolta

Kattava ja laadukas valikoimamme takaa, että jokaiseen tarkoitukseen ja hintaluokkaan löytyy asiakkaalle sopiva ratkaisu. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa edullisen hintatason asiakkaalle. 

Pyrimme aina löytämään asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivat renkaat. Kauttamme on saatavilla aina kaikki tunnetuimmat Premium-rengasmerkit sekä useita edullisia merkkejä. Kysy taatusti kilpailukykyinen tarjous omaan autoosi nyt!

Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilöä renkaat. Säästät aikaa, vaivaa sekä varastotilaa. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme loput. Rengashotelli sisältää pesun, kuntotarkastuksen sekä vakuutuksen.

Kesärengasvalikoimamme

KATSO HINNAT JA VARAA VAIHTOAIKA

Talvirengasvalikoimamme

KATSO HINNAT JA VARAA VAIHTOAIKA

Palvelumme

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla kaikissa renkaisiin ja vanteisiin liittyvissä asioissa.
Olemme autorengasliiton asiantuntijaliike.
Palveluihimme kuuluvat mm.
Henkilö-, Paketti sekä mopoautojen renkaat
Vanteet
Renkaiden asennukset, tasapainotukset sekä korjaukset
Rengashotelli

Rengasmerkkimme

Continental – Tavoitteena erinomaisuus

Jo perustamisestaan vuonna 1871 alkaen Continentalin tavoite on ollut yksi ja selvä: Lisätä turvallisuutta maanteillä tekemättä ajamisen mukavuutta ja nautinnollisuutta koskevia kompromisseja. Maailman ensimmäisistä kulutuspintakuvioiduista renkaista visionäärisiin Conti.eContact-renkaisiin ja autoilun turvallisuutta lisäävät innovaatiot – yli 140 vuoden ajan Continental on kehittänyt liikkumiseen ja autoiluun liittyvää osaamistaan. Tällä hetkellä Continental työllistää 56 maassa yli 230 000 erittäin ammattitaitoista työntekijää, jotka kartuttavat tätä osaamista.
TUTUSTU TUOTTEISIIN

Hankook

Yhtenä maailman suurimmista rengasvalmistajista Hankook tuottaa premium-lohkolla innovatiivisia, korkean suorituskyvyn vyörenkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, kevyisiin kuorma-autoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun. Renkaiden laadusta ja suorituskyvystä kertoo erinomainen menestys eri lehtien vertailuissa. Erinomainen hinta/laatusuhde.
TUTUSTU TUOTTEISIIN

Nokian Tyres – Mielenrauhaa kaikissa oloissa

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta.
TUTUSTU TUOTTEISIIN

Michelin

Ranskalainen Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Kun valitset Michelinin, valitset renkaat, jotka kestävät pitkään. Pidempi käyttöikä tarkoittaa, että renkaita ei tarvitse vaihtaa niin usein, jolloin kierrätettävien renkaiden määrä vähenee ja raaka-aineita kuluu vähemmän. Voidaan siis sanoa, että Michelin-renkaan valinta on myös vastuuntuntoinen teko ympäristön kannalta.
TUTUSTU TUOTTEISIIN

Nexen

Koreassa vuonna 1942 perustettu Nexen valmistaa renkaita kaikenlaisiin autoihin ja olosuhteisiin. Tänään Nexen toimii 140 maassa tavoitteenaan turvallisempi ja puhtaampi tulevaisuus innovaatioiden ja uuden teknologian avulla. Maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon kuuluva Nexen tunnetaan hyvästä laadustaan. Se on mm. Porsche Cayenne ja Macan valinta ensiasennusrenkaaksi. Erityisesti viime vuosina Nexen on investoinut paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä näkyy hyvinä sijoituksina rengastesteissä.
TUTUSTU TUOTTEISIIN

Kun autosi kaipaa
uutta ilmettä

Meiltä löydät autoosi myös uudet vanteet. Laaja valikoima suurimpien tukkureiden vanteita tuo reilusti valinnanvaraa. Etsitään sinun tarpeisiin ja autoosi sopiva vannepaketti järkevään hintaan.
Kauttamme mm. seuraavien vannetoimittajien erikoivanteet:
ErikoisvanteetAlcarRautamoVanne

Hanki turvalliset renkaat autoosi nyt,
maksa laskulla tai erissä!


Voit maksaa autosi renkaiden hankinnan laskulla joko yhdessä tai useammassa erässä. Rahoituksen tarjoava kumppanimme Svea lähettää sinulle laskun postitse. Voit laskun saatuasi päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. 

Luottopäätöksen hakeminen ei edellytä sinulta erillisen rahoitushakemuksen tekoa, asia hoituu meillä muun asiointisi yhteydessä.